Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Keressük a hónap receptjét!
Összegyűjtöttünk néhány egészséges étel receptjét, szavazzatok, melyik a legjobb!
Lencsekrém
Hozzávalók: 1 csésze lencse, 1 szál sárgarépa, zeller, vöröshagyma, babérlevél, só, mustár, 10 dkg vaj
Elkészítés: A lencsét babérlevéllel, egy szál sárgarépával, zellerrel, vörös hagymával, sóval
puhára főzzük.
A babérlevelet kivesszük, ha kihűlt a lencse, pürésítjük, és a vajjal, mustárral habosra keverjük.
Hidegen barna kenyérre kenjük.
Köles krokett
Hozzávalók: 1 csésze tisztított köles, 1 fej vöröshagyma apróra vágva, négy gerezd zúzott
fokhagyma, négy szelet barna kenyér áztatva, 2 ek. teljes kiőrlésű liszt, 1 csipet só és őrölt
bors, olaj a sütéshez
Elkészítés: a kölest ötszörös mennyiségű vízben sóval megfőzzük. Hozzáadjuk a
hozzávalókat. Kis golyókat formálunk, és kisütjük mindkét oldalát.
Savanyú káposztával, vagy főzelékkel tálaljuk
Fetakrém
Hozzávalók: feta sajt, joghurt, fokhagyma, petrezselyemzöld
Elkészítés: Ízlés szerinti arányban keverjük a hozzávalókat. Ha kevésbé sósan szeretjük több joghurttal, ha nagyon fokhagymásan bátran adjunk hozzá fokhagymát. A friss petrezselymet a végén apróra vágva adjuk hozzá.
Barna kenyérrel, paradicsommal, olajbogyóval finom vacsora.
Padlizsánkrém
Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, olívaolaj, 1 fej lilahagyma, oregano, kakukkfű, 2-3 gerezd fokhagyma, só, bors
Elkészítés: a padlizsánokat villával megszurkáljuk, majd egészben megsütjük őket. Ha puhára fonnyadtak, felkockázzuk őket, és az előzőleg apróra vágott és megpárolt lilahagymával és fokhagymával összepároljuk kissé. Fűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűval, oreganóval, majd lepépesítjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 12 órája itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!