Táplálkozás Blog: 2015. február

Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1014 fő
  • Képek - 20 db
  • Videók - 75 db
  • Blogbejegyzések - 365 db
  • Fórumtémák - 36 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1014 fő
  • Képek - 20 db
  • Videók - 75 db
  • Blogbejegyzések - 365 db
  • Fórumtémák - 36 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1014 fő
  • Képek - 20 db
  • Videók - 75 db
  • Blogbejegyzések - 365 db
  • Fórumtémák - 36 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1014 fő
  • Képek - 20 db
  • Videók - 75 db
  • Blogbejegyzések - 365 db
  • Fórumtémák - 36 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

Táplálkozás Klub hírei - 2015. február

network.hu

 Hazánk 122 településén több mint háromezer felnőtt vesz részt az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet táplálkozás- és tápláltsági állapot vizsgálatában. A cél, hogy a szakemberek megismerjék a lakosság ebbéli szokásait. A kutatás emellett feltérképezi a túlsúly, az alultápláltság és a hasi elhízás itthoni előfordulását.

 

A táplálkozási felméréshez három nap étel- és italfogyasztását kell feljegyezniük a résztvevőknek.

Tovább 

Február 25-én este 6-tól lehetőséged van ingyen kipróbálni a csikungot és megtapasztalni, hogy már ez a alatt a rövid idő alatt is mennyire feltölt energiával és erősíti az immunrendszeredet. 

Kismamáknak kifejezetten ajánlott, hisz legtöbbször kórós fáradtságban küszködnek és napi 10 perc csikung gyakorlással ez megváltoztatható! 

Aki szeretne jönni, kérem írjon e-mailt ide: csikungmester @ gmail.com 

Kérlek csak akkor jelentkezz ha el is jössz a létszám miatt, hisz helyigényes és a terem befogadó képessége is véges. 

network.hu


Pici izelitő a csikungról: 

Az emberek szeretnének testi-lelki egyensúlyban élni, önmagukat megvalósítani hosszú éveken át.

Tovább 

 

network.hu

Új szuperital indult hódító útjára. A kávécserjéből készült tea kifejezetten jó fogyókúrás módszer; egyszerre lehet ellenfele a kávénak és a zöld teának is. Se nem keserű, se nem erős, de kicsit kávés és kicsit teás is.


Történelmi kezdetek
A kávészemek serkentő hatását
már annál is régebben felfedezték, mint amit sejtenéd. Egy Káldi nevű etióp pásztor Kr. e. 300-ban fedezte fel, hogy ha a kecskéi a piros bogyókat legelészik, sokkal élénkebbek lesznek.

Tovább 

network.hu

Ha azt gondoltad, hogy a chia mag és a Goji bogyó a szuperételek csúcsa, akkor ideje megismerkedned 2015 új sztárjaival, amiket persze már a sztárok is felfedeztek maguknak.

Moringa
490661651

Egy evőkanálnyi moringa porral sokat teszel az egészségedért

Ázsiában és Dél-Amerikában őshonos növény. Egy 2009-es tanulmány szerint a moringa levelei megközelítőleg annyi antioxidánst tartalmaznak, mint a szintetikus úton előállított étrendkiegészítők.

Ezért ajánljuk: elősegíti az emésztést, normalizálja a vércukorszintet és védi a májat, emellett gazdag kalciumban, foszforban, magnéziumban, káliumban és cinkben.

Tovább 

A Rain Soul-ban a magok a tápanyagok maximális koncentrációját biztosítják! Növényi esszenciális zsírsavakban gazdag táplálék. Megtámogatja a sejteket, eredményessége mérhető és nem szintetikus.

 

Kiknek ajánljuk?

Akiknek fontos, hogy belülről tisztábbak legyenek, vágynak a természetes, extra energiára és kedvelik a zamatos íz hatást. Fontos számukra, hogy amit a szervezetükbe bejuttatnak, az hatékonyan felszívódjon, ne hizlaljon. Az esszenciális zsírsavak hiányát a szervezetükben kizárólag növényi alapú, magas minőségű, tiszta tápanyaggal akarják pótolni.

Tovább 

JÓGA

Jóga ritmus ma

 

9 alkalmas  jógatanfolyamot indítunk

azok számára, akiket a jóga „teljessége” érdekel.


A tanfolyamon a

klasszikus jóga   alapjait tanuljuk


dr. Timcsák M. Géza


az egész világon elismert  jógainstruktor


kutatásai és gyakorlatrendszere szerint.


Fontos: az ászanákat precízen tanuljuk meg kivitelezni, mert ez az alapja a majdani energetikai rendeződésnek. A hanyagul felvett ászanák ehhez sajnos nem segitenek hozzá.


Olyan pranajamát tanulunk, mely a legtöbb gyakorló és jógatanár előtt sem ismert, egy indiai jógakutatóorvos vette észre,(és tanított meg nekünk)  hogy a pranajamának energetikailag is „stimmelnie” kell.

Tovább 

Fokhagyma

fokhagyma betakarításAlig van olyan zöldségfélénk, amelynek olyan sokféle gyógyító hatást tulajdonítottak volna, mint a fokhagymának (Allium sativum). Gyógyászati jelentősége a mai napig megmaradt. Már 5000 éve termesztik Indiában, Egyiptomban. A babiloniak 2500 éve használják, Kínában 2000 éve termesztik, legalábbis írásos emlékek ebből az időből maradtak ránk. Manapság Közép-Ázsiában nő vadon. Európában kb. 1000 éve jelent meg a kerti kultúrákban, mint fűszer- és gyógynövény.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu