Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A házilag termesztett zöldségek és gyümölcsök egészségesebbek és ízletesebbek, bár nem elég szépek ahhoz, hogy felkerülhessenek az áruházak polcaira.
A brit Kew Gardens szakértői által végzett kutatásból az derült ki, hogy a házilag termesztett paradicsom édesebb és tápanyagokban gazdagabb, mint a nagyüzemben termesztett paradicsomok. A természetes cukrok, antioxidánsok és a tápanyagokban gazdag vegyületek, az úgynevezett fenolok koncentrációja a konyhakertből származó paradicsomban a legmagasabb.
Naponta kétszáz döntést hozunk, melyek hatással vannak az étkezésünkre, de 90 százalékuk nem tudatos, állítja a táplálkozáspszichológus.
Brian Wansink táplálkozáspszichológus nem volt rest és több tízezer ember viselkedéséből vonta le a konzekvenciákat. Nézte azt is, ki mekkora tányérból eszik, kollégái segítségével elemezte a hűtők tartalmát, a konyhaszekrényekét, a bevásárlókosarakét, még a szemetet is áttúratta. Módszerével úgy szabadulhat meg kilóktól, hogy valójában csak az ajánlások szem előtt tartása kerül erőfeszítésbe.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu