Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táplálkozás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Táplálkozás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Berkes Judit - Napsugár | 0 hozzászólás
Új rálátás a testünk, tudatunk és egészségünk összefüggéseire
Az Élő Mátrix A Gyógyítás új tudománya, (teljes estés) filmben
megismerhetjük azt a finoman átszőtt hálót, melyben az egészségünket
befolyásoló tényezők rejteznek. Felfedezhetjük az egészségről alkotott
legújabb elméleteket, az emberi test-mező kvantum fizikájától indulva a
szív koherencián át az információs gyógyításig. Tudósok, pszichológusok,
bioenergetikai kutatók és holisztikus gyógyítók osztják meg velünk
tudásukat, élményeiket és felismeréseiket.
Tudományos alapokon nyugvó gyógymód vagy „csodálatos
gyógyulás?
Egy agyvérzést szenvedett görög kisfiú családja az újra-kapcsolódó
gyógyítás segítségével javít a kisfiú életminőségén.
14 éve | Svégel Beáta | 1 hozzászólás
Szeretném, ha mindenki tudna erről az algáról :-)
SPIRULINA
Modern étrendünk tele
van alacsony tápértékű, feldolgozott ételekkel. Sok ember külön
vitamint és ásványi anyagokat szed. Most a tudomány a vitaminokon túl
fitonutriensek után kutat.
A Spirulinát szuperételnek tartják,
mert a tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármely más ételé,
növényé vagy gabonáé. Ezek a tápanyagok és fitonutriensek a Spirulinát
egy teljes tápértékű alternatívává emelik a külön lévő vitaminokhoz
képest.
|
|
Hatások:
- Fokozza az immunrendszer működését.
- Segít a gyomor panaszok esetén, és az emésztéssel, gyulladásokkal kapcsolatos problémáknál .
- Javítja az általános jólétünket, közérzetünket.
- Csillapítja a fájdalmat.
Új termékek a DXN Europe kínálatában!
DXN NutriZhi
Törzsvásárlói ár: 4365Ft
Fogyasztói ár: 5455Ft
DXN Spica Tea
Törzsvásárlói ár: 2650Ft
Fogyasztói ár: 3310Ft
DXN Vinaigrette
Törzsvásárlói ár: 6875Ft
Fogyasztói ár: 8590Ft
DXN Morinzhi
Törzsvásárlói ár: 2650Ft
Fogyasztói ár: 3310Ft
Bővebben: www.bea.ganodermakave.hu/termekek
A
XXI. század emberének életmódja, a megélt napi stressz, a szennyezett
környezet, a túlzott gyógyszerfogyasztás, a dohányzás és a helytelen étkezési
szokások miatti tápanyaghiány komolyan igénybe veszi szervezetünket.A
Flavon max növényi színanyagot tartalmaz.
Ezek közül különösen a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és
karotinoidok jelentősek. Ezek az antioxidáns hatásaiban kiemelkedő növényi
anyagok egyre inkább a tudományos kutatások előterébe kerülnek.
Ha már a cékla került nálunk terítékre, gondoltam, megérdemel egy kis rivaldafényt!
Emlékszem, óvodás koromban azok voltak a legízletesebb fogások, amikhez céklát is osztottak a pici, kék szélű tálkákban.
Az ebédekre már nem emlékszem, de a cékla ize, illata, színe máig megmaradt bennem.
Naná, hiszen mindig sikerült leennem magam, anyukám legnagyob örömére. Akkoriban csak az ecetes olló segített...nem véletlenül használták régen, és használják mai napig is a céklét ételszínezékként.
15 éve | v. a. | 0 hozzászólás
A tudatos táplálkozás művészete
A TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS MŰVÉSZETE, AMELYNEK LÉNYEGE, HOGY HATÁROZOTTAN ÉS FOLYAMATOSAN A JELEN PILLANATRA ÖSSZPONTOSÍTUNK...
folytatás és más érdekesség a Szemléletváltók Klubjában: http://valtozas.network.hu/ gyere Te is csatlakozz hozzánk.
Ha azt mondom, krumpli, a legtöbb embernek a zsírban tocsogó gyorséttermi sültkrumpli jut eszébe, vagy a chips.
A burgonya éppen ezért többnyire méltatlanul száműzött étel az egészségtudatos fogyasztók étrendjéből, pedig értékes hatóanyagainak, magas tápértékének köszönhetően a kiegyensúlyozott táplálkozás egyik alappilére is lehetne.
Ha viszont zsírban tocsogósan, szalonnásan-tejfölösen készül, akkor tényleg nem a legideálisabb fogás...
A burgonya, kolompér, pityóka, és még ki tudja, hány néven illetik eme gumóst, egyik legismertebb, és ilyen-olyan formájában egyik legkedveltebb, gyakran fogyasztott zöldség hazánkban.
Kabos Gyula örökzöld mondása hűen tükrözi a magyar ember kapcsolatát a hagymával. Valamilyen formában minden nap asztalunkra kerül, zöldségként vagy fűszerként, nyersen vagy szárítva, esetleg por formájában. Évente – állítólag - 7-8 kg-ot is megeszünk hagymából. Az általánosan használt vöröshagymán kívül, azonban még vannak számunkra kevésbé ismert hagymafélék, amelyekkel a modern receptekben egyre gyakrabban találkozhatunk... FOLYTATÁS
Émelygéssel indul, gyomorrontásnak tűnik...de súlyos állapotba, kórházba is juttathat bennünket az élelmiszerfertőzés, ha nem megfelelően tárolt, vagy elkészített ételeket fogyasztunk.
Nem csak a boltban vásárolt fertőzött ételektől kaphatunk ételmérgezélst: mi magunk is előállíthatjuk a kórokozókat, a saját hűtőnkben.
Évente sok százan halnak bele az élelmiszerfertőzésbe, úgyhogy figyelj oda, és ne egyél meg mindenfélét csak azért, mert "ételt nem dobunk ki", vagy mert olyan finom, bár van egy kis bukéja, vagy nem volt idő az esti bevásárlásra, de ott van az a kis maradék...
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás